31 januari

Idag fyller bertil år grattis sötnos 😘 

Idag klev jag upp kl sju.. Suck sen låg jag i sängen as länge å sminka mig å orka inte kliva upp XD så när jag äntligen klev upp så kom falberg helt plötsligt så då vart Det brottom för vi skulle åka XD så vi åkte upp till hans pappa å hämta skotern sen körde vi till jockes föräldrar så jag va där å lekte me inger å danne å jim å nån? XF medans pojkarna va ute och körde av sig lite.. Vi bakade kladdkaka å sånt :) 
Sen har vi kolla på tv å ätit godis å nu ligger vi i sängen å jag har As ont i magen så klart å hjärtat sover.. Jag är Sjukt jävla trött.. Men De är sex And The city The movie två så måste kolla... Skada!! 
<3 

30 januari

Idag jobbade jag så klart:p men slutade halv fem så nu har jag efterlängtade lediga helgen!!:) skönt 😍
Sen åkte jag hem å hann bara hem typ sen kom ragge å albin på skotern så vi klädde på oss och åkte skoter Till mamma och åt mat :) sen åkte vi hem eller aa.. Vi åkte hem å hämta nått sen åkte vi Till garaget å jag vart tvingad å sitta där påriktigt jag villa va hemma men De va tvång.. För de va visst mitt fel att nån tyg sak som skyddar motorn hade gått sönder för jag sitter framför jocke när vi kör å jag hade visst tryckt hål i Den när jag håller i mig som jag visste att de va tyg tänkte väl bara de va nå mjukt som jag Stoppa fingrarna i xD ooops.. Aa men nu när jag hemma alla Fall å badar fryser ju så jävla mkt.. Sen Ska jag hänga tvätt å sova!! <3 

29 januari

Idag vakna jag å hämta fisen å vi va ute och lekte och sånt :) sen va jag och åt lunch me mamma och va och fynda på parfymshopen hitta mkt kul orkar inte knäppa kort nu kke i morgon om jag kommer ihåg de ;) 
Sen har jag jobbat.. Sen kom hjärtat och hämtade mig å nu har jag plocka ur diskmaskinen å lagt mig i soffan å är svin trött.. Har inte vart pigg idag har haft ont i huve å magen har vare sjukt störd å bara ömma å dampa.. Suck!! Så hoppas den är bättre i morgon för då blir de jobb å sen ledig helg!! Love it 😘